Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2007

Esküvő titokban!

Ballábbal keltem fel. Nem volt valami jó hangulatom, s egyszercsak érkezik egy sms egyik legkedvesebb kolleganőmtől: "Feleségül mentem. Várlak az Anatóliában!" Hirtelen borzasztóan jókedvem lett! De vajon mitől! Az a papírka miért jelenten többet, mint az 5 év amit együtt voltak azelőtt? Nem tudom megmagyarázni még magamnak se, de mindig boldog leszek, ha valaki akit szeretek férjhezmegy vagy megnősül. Gyorsan lezuhanyoztam, felvettem a legszebb ruhám és máris rohanok ünnepelni. S nem is annyira a titokban megtartott polgári esküvőjüket, mint a boldogságukat az elmúlt öt évüket együtt és a hátralevő rengeteget, amit egymás mellett fognak tőlteni (most már hivatalosan, a társadalmunk által elfogadott formában ;) )

Álom

Az éccaka két érdekes álmom is volt. Az egyikre sajnos már nem emlékszem... A másik egy nagy villában játszódott. A Bickó szüleinek a villájában. Szilveszter éjszaka volt és meleg napsütés. Egyszer megszólalt a Bickó édesapjának a telefonja. Bickó volt s kérte, h mindenki menjek ki az udvarra. Nagy boldogság lett úrrá rajtunk. Mindenki suttogta, h Bickó hazajött Egyiptomból, biztos azért akarja, h kimenjünk. Szaladtunk, a szánk a fülünkig ért. De nem Bickó várt ránk az udvaron, hanem Bénike... Pénzt gyűjtött egy kollégájuk műtétjére, s mindannyian boldogan adtuk az Eurókat... (Annak aki nem tudja: Bickó volt osztálytársam, nagyon jó barátnőm, Egyiptomban idegenvezető; Béni a barátja)

Megblogosodtam!

Miért is írok én blogot? Mert megkívántam, mint a kisgyerek a csokoládét! Környezetemben egyre többen írogatnak blogot (hubelebalazs.blogspot.com, kk.egologo.transdindex.ro), 10X láttam (no meg bevágtam) egy a kolozsvári (s nemcsak) bloggerekről szóló riportot elkezdtem figyelgetni a blogvilágot (egologo.transindex.ro, www.web-cafe.ro) s ez lett a vége! Időnként elkap az írhatnék, s gondoltam, h ne csak magamnak írjam le, osszam meg legközelebbi barátaimmal is. S megszületett a Próbacseresznye. Innen majd megtudjátok mi jár a fejembe... ;) Elsőre ennyit! Pussz mindenkinek! S olvassatok!